Före ............ Efter
Föregående bild
Nästa bild

Strålkastar-reparationer

Vi polerar matta strålkastarglas så att de blir kristallklara, oftast blir resultatet perfekt. Normalpris är 1000:- per par. Vi tar oss an alla strålkastare.

Jobbet tar ca 1 timme och det går bra att vänta under tiden, välkommen att ring oss direkt på 0705-15 28 31 eller kontakta oss via formulärknappen nedan.

Lyktglasens lyster – en färskvara 

Visste du att bilens lyktglas kan försämras rejält på bara 5-7 år? Tiden som går från det att glaset är nytt, repor och det ultravioletta ljuset från solen är de vanligaste orsakerna. De bara inte ser mattare ut, utan lyser med försämrad styrka. Lyckligtvis går det att råda bot på detta. Oftast kan vi polera upp glasen så att de blir som nya igen. Både lyster och funktion inklusive strålkastarnas ljusbild kommer tillbaka.
 

Kan man göra det själv? 

Att polera bilstrålkastarna själv är generellt sett något vi avråder ifrån. Det går såklart, som allt annat, men om man inte är van vid restaurering och att slipa och putsa kan det bli fel och svårt för oss att rätta till. Läs vår artikel om att polera strålkastare – göra det själv eller lämna in till yrkesman.