Vinyl Make Up - FAQ

Här nedan vanliga frågor vi får när kunderna frågar oss. 

Vi lagar, reparerar och restauerar: Läder, mocka, vinyl, plast och glas inklusive billyktor. Vi jobbar med alla möjliga produkter. Det kan vara bilinredningar, cabtak, stötfångare, bilsitsar, lädersäten, skinndetaljer, skinnsoffor, skinnstolar, båtstolar, väskor, handväskor, gucci-väskor. Ja, listan kan göras lång. 
Vi är en firma i Skåne som reparerar och restaurerar; läder, vinyl, plast, glas inklusive billyktor. Ägaren heter Peo Johansson och har 31 års erfarenhet inom yrket.

Vår verkstad finns i Åstorp 22 km öster om Helsingborg. Vår mobila verkstad som kommer till Er finns över hela Skåne och delar av Halland och Småland. Kontakt innan är dock nödvändigt beroende på hur mycket vi har att göra. 

Nejdå, vi reparerar och restaurerar alla möjliga inredningsmaterial av vinyl, läder och plast. Det kan vara allt från: Soffor, bussäten, båtsäten, båtdynor, restaurangsitsar till gymutrustning.

Jadå, det gör vi, oavsett om båtsätet eller sitsen är täckt av läder eller vinyl. 

Det är ett uppdrag för vår mobila verkstad. Kolla gärna med oss

Nej, nej! Vi är en fristående konkurrent som jobbar med samma saker (och dessutom glas). Vi finns i Åstorp och har mobil verkstad verksam i Helsingborg. 

Ja det gör vi. Det beror lite på vad du menar, men nästan alla skador går att laga. Önskar du omfärgning så gör vi det också. Många skador på läder kräver färganpassning för att resultatet ska bli riktigt bra. 

Det finns gör-det-själv-kit därute i affärerna om man vill prova själv. Men det är egentligen ingenting vi rekommenderar om det ska bli bra. Det kan också bli svårare att ta över en misslyckad reparation. 

Det gör vi. Vi kan göra avtal med t ex; försäkringsbolag, bilfirmor, hotell, gym, båtfirmor och kommuner. Privatkunder är dock precis lika viktiga för oss.